Siirry sisältöön

Hautaus- & kukkapalvelu

Hautaus- ja Kukkapalvelu Kahl on perinteikäs, jurvalainen kukkakauppa ja hautaustoimisto Pohjanmaalla.

Myymme erilaisia leikko- ja ruukkukukkia ja viherkasveja sekä alan tarvikkeita. Teemme kauniita kukkasidontoja ja koristeluasetelmia niin ilon kuin surunkin juhliin. Erityisesti sesonkiaikoina kukkavalikoimamme on runsaimmillaan.

Palveluumme kuuluu myös kukkien kuljetus tapahtumapaikalle. Meillä toimii myös koko maan kattava kukkavälitys.

Kattava hautauspalvelumme käsittää esimerkiksi arkku- ja uurnamyynnin sekä kuljetukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Meillä kaikki asiakkaat ovat aina oikeassa, samanarvoisia ja saavat aina parhaan mahdollisen palvelun!

Palvelut

Kukkamyynti

Valikoimamme käsittää leikko- ja ruukkukukkia, viherkasveja, silkkikukkia, kukkakoreja sekä ruukkuja. Myös alan tarvikkeita löytyy jonkin verran.

Sesonkiaikoina pyrimme pitämään hyvän valikoiman eri kukkavaihtoehtoja. Esimerkiksi pääsiäisenä meiltä löytyvät niin narsissiruukut, tulppaanit, helmililjat, krookukset, tulilatvat kuin kodinonnetkin.

Käytämme SHT-Tukku Oy:n palveluja.

 

Sidonnat

Sidomme upeita kukkavihkoja, yleisimmin hääkimppuja, sekä teemme koristeluasetelmia esimerkiksi ristiäisiin, häihin, hautajaisiin ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Hautauspalvelut

Meillä on hyvä valikoima arkkuja ja uurnia. Hoidamme myös vainajan kuljetukset.

Yritys

Hautaus- ja Kukkapalvelu Kahlin juuret juontavat 1970-luvulle, jolloin Marjatta ja Taisto Kahl aloittivat arkkujen myynnin kodin autotallissa. Liike muutti nykyiseen osoitteeseensa vuonna 1981.

Vuonna 2003 tytär Hannele Ojala (o.s. Kahl) otti yrityksen hoitoonsa sukupolvenvaihdoksen myötä. Lisäksi Ojalan aviomies työskentelee yrityksessä. Ojala on opiskellut kukkasidontaa eri kursseilla. Koulutukseltaan hän on ravintolakokki.

Yhteystiedot

Jurvan Hautaus ja Kukkapalvelu Kahl Oy

Puhelin
06-3631028

Sähköposti
hannele@hautauskahl.fi

Osoite
Kauppatie 15
66300 JURVA

Y-tunnus
0913679-9

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.